...

Пријава учешћа за наставак „online“ обуке именованих лица за енергетски менаџмент испред јавних институција, установа и предузећа у надлежности јединица локалних самоуправа Републике Српске а која се одржава у оквиру пројекта „Повећање улагања у јавне зграде са ниском емисијом угљеника у Босни и Херцеговини“

Кандидати који су у складу са раније упућеним позивом доставили своје податке у „Excel“ формату као и сви остали кандидати који се нису пријавили треба да изврше пријаву за похађање обуке у наведеним терминима путем „linkova“ који се налазе ОВДЈЕ.

Сви пријављени ће на своје „e-mail“ адресе добити приступни линк за „ZOOM“ платформу, путем које ће се одржавати обука. Пријаве извршити најкасније до 26.08.2022. године.

...

Пријавни ЛИНК  за сва именована лица којима је упућен "Позив за пријављивање на обуку одговорних и именованих лица испред јавних институција, установа и предузећа у надлежности јединица локалних самоуправа и министарстава Владе Републике Српске" ради учешћа у наставку обуке за енергетски менаџмент у оквиру пројекта "Повећање улагања у јавне зграде са ниском емисијом угљеника у Босни и Херцеговини" број 2.03.5-738/22 од 03.06.2022. године.

Након пријаве путем линка учесници ће на e-mail добити тачну адресу ZOOM линка, путем којег ће моћи пратити обуку у одабраном термину.

Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске реализује пројекат "Повећање улагања у јавне објекте са ниском емисијом угљеника у Босни и Херцеговини" који се финансира из грант средстава Зеленог климатског фонда - Green Climate Fund – GCF, посредством Развојног програма Уједињених нација у Босни и Херцеговини - United Nations Development Programme - UNDP.

У оквиру овог пројекта, Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске и Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске организују обуку за енергетске менаџере јавних институција, установа и предузећа у надлежности јединица локалних самоуправа.

У сврху провођења наведеног пројекта неопходно је да све јединице локалних самоуправа Републике Српске изврше формирање листе јавних инстиуција, установа и предузећа на својој територији, а чији ће представници похађати обуку за енергетски менаџмент испред именованих институција.

Листу за попуњавање потребних података можете преузети овдје.

Овим путем Вас позивамо да се пријавите на тренинг за енергетски менаџмент који се проводи у оквиру пројекта "Scaling-up Investment in Low-carbon Public Buildings - Повећање улагања у нискокарбонске јавне зграде" који имплементирају Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске и Развојни програм Уједињених нација (УНДП) у Босни и Херцеговини.

Опширније...

Кампања

Copyright © 2023. All Rights Reserved.